Yritysvideo antaa muutamassa minuutissa kuvan teistä ja toiminnastanne. Se on erinomainen työkalu, joka herättää luottamusta niin nykyisten kuin uusien asiakkaiden keskuudessa.
Yritysvideota voi käyttää monipuolisesti niin markkinoinnin kuin myynnin työkaluna esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, verkkosivuilla ja tapahtumissa. Räätälöin aina videon asiakkaan tarpeen mukaan.

Referenssivideot


Lyhyet somemainokset

Haastatteluvideot

Mainosvideot

Musavideot

Tapahtumavideot

  • Tarpeiden kartoitus – Starttipalaverissa kartoitamme yhdessä yrityksenne tarpeet ja tältä pohjalta rakennamme toimivan videokonseptin tukemaan juuri teidän viestintää ja myyntiä.
  • Laskutus – Laskutan ainoastaan sen summan mikä tarjouksesta löytyy. Ei yllättäviä kuluja. Laskutus onnistuu PDF-tiedostona tai verkkolaskuna.
  • Tyytyväisyystakuu – Kaikilla videoilla on täysi tyytyväisyystakuu.
  • Jatkuva videotuotanto – Pyrin aina luomaan pysyviä asiakassuhteita. Jatkuvassa videotuotannossa on lukuisia hyviä puolia. Opin tuntemaan tarpeenne paremmin, toimimaan nopeammin ja tuottamaan sisältöä teille laajemmin.
  • Videoelementit – Hoidan itse teille tekstitykset, grafiikat ja musiikkilisenssit, jotta teidän ei tarvitse käyttää siihen aikaa!

Ota yhteyttä

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.