Häävideo

Häävideo ikuistaa elämäsi tärkeimmän päivän

Häävalmisteluihin käytetään tuhansia euroja, jotta päivä olisi täydellinen. Häävideon suurin hyöty on nostaa tämän sijoituksen arvoa siten, että pystyt näkemään ja kokemaan tuon päivän yhä uudestaan ja uudestaan.

Miksi valita minut tekemään teidän häävideo?


Häävideon ei tarvitse olla kallis, jotta se voi olla täydellinen. Kuuden tunnin videokuvaus voi hyvin riittää intiimin ja kauniin tarinan koostamiseen hääparista. Hyvällä suunnitelulla pystytään yhdessä kartoittamaan ne hetket päivästä, jotka tekevät videosta hääparille täydellisen.

Jokaisen häävideon tulisi olla hääparin näköinen ja vastata heidän kokemustaan päivästä.

Olen toiminut viisi vuotta päätoimisena yrittäjänä ja sinä aikana erikoistunut tapahtumavideoiden kuvaamiseen sekä leikkaamiseen. Näiden vuosien aikana olen tehnyt videoita todella isoille brändeille ja yrityksille. Ammattimaiset videot ovat aina asiakkaan toiveiden ja toteuttajan taitojen summa. Tuon jokaiseen projektiin oman luovuuteni ja intohimon tehdä parasta mahdollista jälkeä. Pyrin myös kehittämään omaa osaamistani jokaisen videon kohdalla. Omistan tarvittavan kaluston ja taidot siihen, että asiakas saa laadukkaan, hyvin koostetun tarinan, missä hääpari pidetään aina keskiössä.

Kuvauspaketit


Mahdolliset matkustus- ja majoituskulut lisätään hintaan, mikäli kuvaukset tapahtuvat Uudenmaan ulkopuolella. Varausmaksu 200€ suoritetaan varauksen yhteydessä ja loppusumman laskutetaan vasta, kun video on toimitettu teille. Alta löydät kolme erilaista hääpakettia. Mikäli näistä ei löydy teille sopivaa pakettia, niin ota yhteyttä lomakkeen kautta ja kerro tilanteestanne viestikentässä.

Kaikkiin paketteihin sisältyy:

 • Suunnittelupalaveri ja kaikki yhteydenpidot.
 • Lisensoitu musiikki.
 • Valmiin videon toimitus viikon sisällä kuvauksista.
 • Korjauskierros videon toimituksen jälkeen.

Videokuvaus 6h

Hinta 1300€ sis. alv 24%.


 • Max 6h kuvausta
 • Häävideo sisältää: häävalmistelut, potretit, firstlook ja vihkimisen
 • Editointi yhdeksi 3-4 min 4K-laatuiseksi kokonaisuudeksi
 • Katso esimerkkivideo paketista

Videokuvaus 12h

Hinta 1800€ sis. alv 24%.


 • Max 12h kuvausta
 • Häävideo sisältää: häävalmistelut, potretit, firstlook, vihkimisen ja juhlapaikan
 • Editointi yhdeksi 4-7 min 4K-laatuiseksi kokonaisuudeksi
 • Minuutin somekooste päivästä (pystyvideo)
 • Katso esimerkkivideo paketista

Livestriimi

Kysy tarjous


 • Livestriimi toteutetaan gimbal-vakaajalla ja puhelimen kameralla
 • Voi sisältää vihkimisen tai vihkimisen ja juhlapaikan
 • Vimeo-linkki annetaan teille jaettavaksi viisi päivää ennen häitä
 • Striimistä tehdään siistitty tallenne, jonka asiakas saa itselleen

Häävideoita


Asiakkaiden palautteet


Video oli aivan ihana. Koko päivä oli paketoitu niin kauniisti. 🙂 Kiitos vaivannäöstä, tästä tuli parempi kun osasimme ikinä odottaa.

— Veera

Vain muutaman viikon varoitusajalla saimme erinomaisen video- ja striimipalvelun häihimme. Noin kolmen minuutin koostevideosta tuli todella koskettava ja kaunis, ja saimme siitä ihanan muiston. Striimin laatu oli myös erinomainen ja saimme linkin koko hääpäivästä itsellemme. Yhteydenpito oli erittäin sujuvaa ja häävideo oli valmis alle viikossa. Voin pelkästään suositella 🙂

— Ester

Video oli tooodella upea! Oli sairaan hauska kun videoon oli päässyt noita hassutteluhetkiä sekä paljon ihania tunteita. Fiilis todellakin välittyy videolta, meidän ja läheisten sekä ystävien mielestä. Lämmöllä voimme suositella sinua jokaiselle porilaisille.

— Mia

”Niklas hoiti työnsä ammattitaidolla. Hän valmistautui kuvaukseen huolella ja hänen kanssaan oli helppo sopia kuvaukseen liittyvistä toiveistamme ja muista yksityiskohdista. Niklas myös liikkui sekä kirkossa että juhlapaikalla huomaamattomasti, ketään häiritsemättä ja yllätyimme videon nähdessämme siitä, miten kivoja hetkiä hän oli kameraansa saanut napattua.”

— Anni

”Odotusten ylittävää materiaalia! Helppo asioida ja lyhyellä kerronnalla ja ideoinnilla Nikke sai kopin tarpeista ja tuotti erittäin tunteellisen ja ikimuistoisen häävideon meille! Kiitos Nikke tuhannesti!”

— Janne

”Ehdoton suositus hääpäivän ikuistamiselle! Joustava neuvottelu omien mieltymysten huomioimiseksi, ammattimainen ja helposti lähestyvä yrittäjänuori. Hauskoja kuvaushetkiä ja ennen kaikkea uskomattoman hieno häävideo ikuistamaan tärkeän päivän!”

— Jarkko

Ota yhteyttä

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Kerrothan esimerkiksi milloin ja missä häät pidetään sekä mikä ylläolevista kuvauspaketeista sinua kiinnostaisi.